penktadienis, birželio 19, 2009

Krašto apsauga nuo ligonių

Išmušė juokdario valanda? Valinskas duoda suprasti, kad jį baigia užknisti konservatoriai su partneriais "krikščionimis demokratais".
Seimo pirmininkas pareiškė, kad absurdiška pjaustymo, kapojimo ir užveržimo diržais priemones taikyti vaikams, motinoms, ligoniams ir bedarbiams, tuo pat metu kišant milijardus į "krašto apsaugą", arba, kaip suformulavo Valinskas, aukoti milijardus "mistiniams karo tikslams". 
Netikėtai taikli diagnozė. Karo ir susirėmimo su Šėtonu fantazijos yra vienas iš sakraliausių ir intymiausių konservatorių ideologinės masturbacijos šaltinių. Apie tai jau šiek tiek rašėme:
Gali kilti klausimas: kaip konservatorių pasyvieji partneriai "krikščionys demokratai" sau pateisina pjaustymo, kapojimo ir užveržimo diržais priemones, taikomas ligoniams? (Su vienišomis motinomis ir tėvais bei bedarbiais viskas aišku - visiems jiems nesvetimas "pasileidimas" ir kitos nuodėmės.) 
Kaip ne kartą rašėme, konservų ir "krikščionių demokratų" ekonomikoje ir kultūroje diegiamas celibato principas reikalauja susilaikyti nuo visko, kas netarnauja Nacijos reprodukcijai, t.y. nuo visokių betikslių malonumų, tokių kaip seksas, svaigalai, kvaišalai, televizija ir kt.
Kaip į šią schemą telpa ligoniai? Viską paaiškina sakralioji Kubiliaus frazė "Mokesčiai privers pacientus elgtis racionaliau". 
Pati liga galbūt nėra "betikslis malonumas", bet lankymasis pas gydytojus, pagal Kubiliaus išaiškinimą, yra patologiškas aistros tenkinimas, mat potencialiai visi pacientai į gydymo įstaigas eina geisdami pabendrauti. Net jei iš tikrųjų sergi ir eini pagalbos pas gydytoją, tai niekaip nepaneigia ir neišteisina tavęs dėl tavo užpakalinių minčių. Sirgimas yra nesveiko pasitenkinimo būdas. 
Apsivalyti tau padės tik bausmės pjaustymo, kapojimo ir užveržimo diržais forma. 
Susijusios antraštės:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.