penktadienis, balandžio 24, 2009

Ko nepakomentavau šią savaitę (TOP6)

Šią savaitę įvyko tiek reikšmingų įvykių, o aš ant visko dėjau disco... Todėl dabar skelbiu nekomentuotų įvykių topą (nuo apačios).
6 vieta. BABKIŲ TRANSPORTAS. Liberalų sąjūdžio pirmininkui tapus susisiekimo ministru, ši politinė jėga (ta prasme, Liberalų sąjūdis) sulaukė rekordinio babkių srauto į savo sąskaitą iš transporto bendrovių. Ministras sako, kad jam tai "nedaro jokios įtakos", o jo bosas Kubilius sako, kad jam tai "nedaro jokio įspūdžio". 
5 vieta. POPIEŽIUS PROPAGUOJA TOLERANCIJĄ (netiki?). Vatikanas pakvietė visą pasaulį puoselėti toleranciją. (Be komentarų.)
4 vieta. KONSERVAI IR JAUNIMAS. Kardinolui pareikalavus, pjaustymo ir karpymo specialistas Kubilius surado 300.000 (tris šimtus tūkstančių) babkių tarptautiniam katalikų "jaunimo piligriminiam festivaliui". Renginys reklamuojamas per radiją kaip "stambiausias metų kultūrinis renginys", Vilniaus - Europos kultūros sostinės pasididžiavimas. (Aš manau, kad dauguma konservų LABAI RIMTAI galvoja apie vietą danguje - be jokios ironijos.)
3 vieta. LAISVOSIOS RINKOS INSTITUTO PREZIDENTĖ NENORI MESTI RŪKYTI. Šešėlinės ekonomikos filosofei, Laisvosios rinkos instituto prezidentei R. Vainienei inkriminuotas interesų konfliktas: ji buvo Tabako ir alkoholio kontrolės tarnybos likvidavimo komisijos narė, nors, kaip paaiškėjo, Laisvosios rinkos institutą remia rūkalų bendrovė "Philip Morris Lietuva". (Beje, Vanienė pastaruoju metu daug verkšleno dėl "augančio šešėlio" ekonomikoje, nors palyginti neseniai aiškino, kad šešėlis yra rinkos gyvybingumo požymis.) 
2 vieta. TEISMAS AIŠKINOSI, KĄ REIŠKIA VIDURINIOJO PIRŠTO RODYMAS
ir 1 vieta goes to
KONSERVAI IR VAIKAI. Įmonė "Vilniaus konservai" bei Kauno limonadų fabrikėlis nusisamdė brangius advokatus ir grasina paduoti į teismą blogo "Sveikas vaikas" autorius už tai, kad bloge paskelbė, kokie nuodai įeina į konservų ir limonadų sudėtį. Kaip jau ne kartą rašėme, KONSERVAI IR KONSERVANTAI ŽUDO!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.