penktadienis, liepos 03, 2009

Ateivės lytinis išpuolis

Žėk, kokia keista žinutė. Nors buvo sulaikyta pora, kažkodėl kalbama tik apie moterį, tarsi ji ten būtų buvusi viena. Jai vienai ir byla iškelta, ji identifikuota kaip "svetima". Jūsų versijos?

Vilniaus policijos pareigūnai po vieno Laisvės prospekte esančio daugiabučio namo langais sulaikė lytiškai santykiaujančią porą.

Pareigūnus iškvietė aistros apimtos moters šūksnius išgirdę gyventojai. Viešoje vietoje pasimylėti nusprendė 52 metų moteris. Sulaikytoji negalėjo pateikti jokių dokumentų. Ji prisistatė esanti Baltarusijos pilietė.

Informacija apie viešąją tvarką pažeidusią užsienietę buvo perduota Vilniaus migracijos valdybai. Paaiškėjo, kad ji neturi net Baltarusijos pilietybę patvirtinančių dokumentų. 34 metus Vilniuje gyvenanti moteris tebėra Sovietų Sąjungos pilietė.

Lietuviškai kalbančiai moteriai teko keliauti į teismą. Jai buvo iškelta administracinė byla dėl viešosios tvarkos trikdymo.

Lietuvos pilietybės neturinčią ir nelegaliai šalyje gyvenančią moterį teismas nusprendė išsiųsti į Užsieniečių registracijos centrą Pabradėje.

5 komentarai:

  1. +100 karmos taškų už pavadinimą :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šiaip ta ateivė vadinasi apatritė. Tipo žmogus neturintis jokios pilietybės.
    Apskritai šis atvejis yra grynas valstybės smurto įrodymas - dėl nieko tu gali būti įkalintas kažkokios smurtinės struktūros, kuriai tu net neturi jokių įsipareigojimų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kitame sušiktame gyvenime :)

    > Ačiū. Kur galima atsiimti?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ok, atsiimsiu, jeigu bus kitas gyvenimas.
    Mane labai intriguoja tos ateivės partnerio likimas. Kodėl jis dingo iš kadro be jokių paaiškinimų? Na, taip, pornografijoje vyras visuomet tik beveidis mechaniškas instrumentas. Bet šiuo atveju dar yra "kriminalinis" aspektas. Kodėl viską suvertė jai vienai, dar ateivei? O gal jos partnerio privatumą saugo įstaymai, tuo tarpu jos pačios - ne, nes ji svetima? Intriguojanti istorija.

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.